ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.


Σε όλες μας τις ιστοσελίδες είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνολογικά updates εφ όρου ζωής! Mε λίγα λόγια αν αγοράσετε μια ιστοσελίδα από την εταιρεια μας και μετά από κάποια χρόνια βγει μια νέα τεχνολογία ή μια νέα δυνατότητα, αυτομάτως και δωρεάν ενσωματώνεται και στην δική σας ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να έχετε για πάντα μια μοντέρνα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιστοσελίδα, χωρίς επιπλέον κόστος.


Όμως δεν σταματάμε εκεί, Εμείς δεν κατασκευάζουμε απλά την ιστοσελίδα σας, αλλά φροντίζουμε να δημιουργήσουμε και το κατάλληλο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) που θα οδηγήσει σε αύξηση της δημοτικότητας του brand σας, η στην αύξηση των προϊόντων η των υπηρεσιών σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.


H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από μια ακολουθία διαδικασιών ώστε να πετύχουμε:

- Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.

- Κατασκευή ιστοσελίδας με εντυπωσιακό Design.

- Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα community sites όπως στο facebook καθώς και τα γνωστά directories.

- Κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Layout – ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, pc’s).

- Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.

- Κατασκευή ιστοσελίδας με Μοναδικό αποτέλεσμα.



Η Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας γίνετε σε 4 βήματα :


1) Επιλογή Design.

Στο πρώτο βήμα της κατασκευής ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Τα δείγματα είναι κανονικές έτοιμες ιστοσελίδες ως προς την δομή του design στις οποιες έχουμε περάσει τυχαίο περιεχόμενο μέσα έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα από πριν να δείτε πως θα είναι η ιστοσελίδα όταν θα έχει ολοκληρωθεί στο 100%.


2) Κατασκευή Ιστοσελίδας

Το δεύτερο βήμα είναι το ποιο εντυπωσιακό!! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της εταιρείας μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης σας.


3) Παραμετροποίηση ιστοσελίδας – Data entry

Στο τρίτο βήμα η κατασκευή ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.


4) Testing – Παράδοση ιστοσελίδας

Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μόνο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος.

Σε περίπτωση όπου όλα βαίνουν καλώς παραδίδουμε τους κωδικούς της ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ιστοσελίδας κατασκευασμένη από την εταιρεία μας

Σχόλια